Ohjeita

Jäsensivuille kirjautuminen

Sähköpostiosoitteensa ilmoittaneilla jäsenillä on tunnus jäsensivuihin. Tunnuksen avulla pystyt mm. osallistumaan foorumiin,  ylläpitämään kuvaajaprofiiliasi ja galleriaasi,  lukemaan jäsenlehdet, ohjeet ja muut materiaalit.

Mikäli olet hukannut tai unohtanut salasanasi, voit helposti tilata uuden salasanan siihen sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet ilmoittanut jäsenrekisteriin. Samaan sähköpostiosoitteeseen saat yhdistyksen tiedotteet ja jäsenlaskut. Kirjautumisnäytöllä voit siis painaa kohtaa  Salasana unohtunut (tai ei tiedossa) :

Tällöin sinulle avautuu uusi ikkuna, jonka avulla voit tilata uuden salasanan. Täytät vain oman sähköpostiosoitteesi ja ruudullasi näkyvän vaihtuvan varmistuskoodin ja painat LÄHETÄ. Mikäli sähköpostiosoitteesi löytyy tietokannastamme ja annoit oikean varmistuskoodin, saat tuota pikaa uuden salasanan sähköpostiisi.

Mikäli sähköpostiosoitteesi on vaihtunut tai et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet aikoinaan jäsenrekisteriin ilmoittanut, ota suoraan yhteyttä jäsenrekisterin ylläpitäjään.

Foorumin, jäsenesittelysivujen ja polkulaisten oman sähköpostilistan käytöstä on tarkempia ohjeita jäsensivuilla. Jäsensivuilla kerrotaan myös, miten voit vaihtaa itse salasanasi haluamaksesi ja helpommin muistettavaksi. Vain omassa käytössä olevalle koneelle voi salasanan jättää koneen muistettavaksi kuten ylläolevassa esimerkissä näkyy, mutta yhteiskäytössä oleville koneille sitä ei voi suositella. Salasana kannattaa myös vaihtaa säännöllisesti.

 

Yhdistys > Ohjeita
backtotop