Pohjoisen Luontokuvaajat ry

Pohjoisen Luontokuvaajat ry on luontokuvaajien alueellinen yhdistys. Tuttavallisemmin se tunnetaan nimellä POLKU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulu ja jäseniä yhdistyksessämme on noin 130 (vuonna 2022). POLKU toimii yhteistyössä valtakunnallisen järjestön Suomen Luonnonvalokuvaajat (SLV) ry:n kanssa. Polku liittyi SLV:hen ensimmäisenä yhdistysjäsenenä vuonna 2014.

Jäsenillat pidetään pääsääntöisesti kunkin kuukauden kolmantena keskiviikkona. Jäseniltoja ei pidetä kesäaikana kesä-, heinä- ja elokuussa.

Jäseniltojen pitopaikka ilmoitetaan kunkin illan ohjelman yhteydessä ja se voi vaihdella. Jäsenet saavat myös kutsun jäseniltoihin sähköpostitse.

Yhdistyksen jäsenistössä on luontokuvauksen ammattilaisia, aktiiviharrastajia sekä vasta luontokuvausta aloittelevia alan harrastajia.

Yhdistyksen toimintaan kuuluvat oleellisesti kuukausikokoukset, joissa on mm. esitelmiä luontokuvaukseen liittyvistä aiheista. Järjestämme koulutusta, kuvailtoja, kuvausretkijä, näyttelytoimintaa sekä opastusta luontokuvauksessa.

Yhdistys on perustettu vuonna 1994.

Tervetuloa mukaan luontokuvaajien toimintaan - liity sinäkin jäseneksemme !


Pohjoisen Luontokuvaajat ry

PS. Yhdistystä koskevissa asioissa ota yhteys hallituksen jäseniin.

 

Polku Instagramissa: @pohjoisenluontokuvaajat

Polku Facebookissa: www.facebook.com/polku.net
 

Klikkaa ja tykkää:

 

 

 

 

 

backtotop