Pohjoisen Luontokuvaajat ry

Pekka Kantola

Pohjoisen luontokuvaajat ry:n hallituksen jäsen

Hallituksen jäsen
Vastuualueet: Retket, jäsenillat ja koulutukset -työryhmä
Aloitin valokuvauksen ja lintuharrastuksen vähän vakavammin jo tullessani Ouluun opiskelemaan vuonna 1982, vaimokin löytyi biologian opiskelijoista. Nikonista tuli silloin merkkini (F- sarja ja DX myöhemmin) ja on yhä, peilittömään Z-sarjaan siirtyminen on nyt käynnissä. Olympus tai OM on nykyään toinen.
Olen pesunkestävä insinööri ja tällä hetkellä toimin yrittäjänä (liikkeenjohdon konsultti). Tämä harrastus aktivoitui uudestaan Suomen 100 v-juhlavuotena ”Bongaa 100 lintulajia”-haasteen myötä. Silloin luonnon, erityisesti lintujen tarkkailu ja kuvaaminen muuttui satunnaisesta puuhastelusta vakavammaksi harrastukseksi sekä itselläni että myös perhepiirissä.
Perustin jatkumona myös verkkokaupan Haukkaoptiikka.fi, joka myy luonnon tarkkailuun kiikareita, kaukoputkia ja oheistarvikkeita. Valikoimassamme olevat tuotteet on tosikäytössä testattu ja myyntiin kelpuutettu sellaisia laitteita, joita itsekin käyttäisimme.
Olen huomannut, että tarkkailen koko ajan laaja-alaisemmin luonnon ihmeitä ja varsinkin Polku ry jäseniltä saa jatkuvasti hienoja inspiraatioita uudenlaiseen tarkastelukulmaan. Kuvaaminen tahtoo vain unohtua usein kun pelkkä ihmettelykin mykistää…
Kuvagalleria
Heijastuma 2023
Auringonlasku 2022
Naakat 2023
Nurmikon valloitus 2020
Puu pellolla 2020
Kuohuja 2020
Vesipisara ruusunlehdellä 04 2023
Iltarusko
Pohjoista valoa 04 2023
Ruokaa poikasille 2013
Suu täynnä ei voi puhua 2013
Ruusupensaan turma 2014
Mökkirannan tunnelma 2013
Vuosi vaihtuu 2022-23
Sielunmaisema
Pikkusieppo
error: Sisältö on suojattu !!
Unohtunut salasana? Pyydä uusi salasana tästä.

Ei vielä jäsenyyttä?

Jäsenhaku