Pohjoisen Luontokuvaajat ry
7
huhti
2023

Retket teerikojuille 7.4. ja 9.4.2023

07.04.2023 

Finnaturella on teerikojut valmiina teerisesonkiin hyvällä ja helppokulkuisella isolla teeren soidinpaikalla Utajärvellä. Lähde polkulaisten kuvausretkelle pääsiäisenä.

Nyt sinulla on mahdollista lähteä polkulaisten retkelle kuvaamaan teerien soidinta keväthangille. Ilmoittautumiset 7.4. mennessä Tanjalle.

Hinta: 110 euroa /hlö kahden hengen kojussa, 120 euroa /hlö yhden hengen kojussa.  

Tämä tarjoushinta on voimassa, jos kojuille lähtee vähintään neljä kuvaajaa.

Finnaturen kojut voi maksaa myös virike-edulla.

Kojuille on mahdollista mennä omatoimisesti. Jos olet ensikertalainen, niin ei hätää, näille päiville olen varautunut lähtemään mukaan tai jos tarvitset kyyditystä Oulusta. Jos tarvitset perusopetusta koju- tai teerikuvaamiseen, niin voit halutessasi tulla myös minun kanssa samaan kojuun, autan parhaani mukaan (Tanja)😊

Kojut on sijoitettu vastavalon puolelle ja etäisyys teeriin on 5-50 metriä. Vastavaloon kuvatessa mahdollistuu saada teerien höyryävän hengityksen taltioiminen kuviin mukaan. Soidinpellolla on tänä keväänä laskettu yli 100 teertä, mutta soitimen alettua parvi hajoaa pienempiin parviin ja soidinaikaan paikalle jää vähintään 20 koirasteertä, todennäköisesti enemmän!

Teeren soidin on kokemisen arvoinen jo pelkästään äänimaailman osalta.

Kojuissa pitää olla kaikki valmiina tuntia ennen auringonnousua ja teerien soidin kestää hieman aamusta riippuen 2- 4 tuntia. Pääsiäisen aikaan tapaaminen on Utasen voimalaitoksen p-paikalla Utajärvellä klo 5.00 (ajoaika Oulusta n.1h).

Kojut:

2 x kahden hengen kojua, jossa on matala ja korkeampi kuvakulma. Näissä kojuissa on erittäin matalat jakkarat, makuualusta ja makuupussit.

1 x kahden hengen istumakoju, jossa korkeampi kuvakulma. Tässä kojussa on tuolit.

1 x yhden hengen koju, jossa on matala ja korkeampi kuvakulma. Tässä kojussa on matala tuoli.

Kojuja voi hieman lämmittää geelipurkeilla. Kojuissa on pissa-astiat.

Kurkkaa linkistä kojuesittely-> https://youtu.be/s2ryy1MNk_c

Jaa somessa
Facebook
Twitter
LinkedIn
error: Sisältö on suojattu !!
Unohtunut salasana? Pyydä uusi salasana tästä.

Ei vielä jäsenyyttä?

Jäsenhaku