Pohjoisen Luontokuvaajat ry

Yhdistys

Pohjoisen Luontokuvaajat Polku ry on vuonna 1994 perustettu luonnonvalokuvaajien yhteisö. Polun tarkoituksena on edistää pohjoissuomalaisen luonnon tunnettavuutta ja luontokuvausta sekä toimia kuvaajien välisenä yhdyssiteenä.

Yhdistyksemme kotipaikka on Oulu, mutta joukkoomme ovat tervetulleita kaikki pohjoissuomalaisen luonnon kuvaamisesta kiinnostuneet. Toiminnassamme on mukana niin luontokuvauksen ammattilaisia ja aktiiviharrastajia kuin myös luontokuvausta vasta aloittelevia. Yhdistävänä tekijänä on halu kehittää taitoja luontokuvaajana. Jäseniä meillä on yli 170, joista kaukaisin Pohjois-Norjasta.

Teemme yhteistyötä valtakunnallisen Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n kanssa. Polku liittyi Suomen Luonnonvalokuvaajiin ensimmäisenä yhdistysjäsenenä vuonna 2014.

Edistämme jäsenistömme luontokuvausosaamista koulutuksella ja jäsenilloissa. Luomme yhteisöllisyyttä ja innostusta tapaamisissa, retkillä, kuvakilpailujen, näyttelyiden ja yhteistyön avulla. Emme koe luontokuvausta pelkästään harrastuksena, vaan myös luonnonsuojelu- ja kulttuurityönä. Taltioimme Suomen ainutlaatuista ja arvokasta luontoa pyrkimyksenä vaikuttaa luontoarvojen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen.

Teemme voimavarojen puitteissa yhteistyötä sekä koti- että ulkomaisten valokuvausseurojen sekä toimintaamme sivuavien kulttuuritoimijoiden ja yhteisöjen kanssa.

Luontokuvausta Suomen arvokkaan luonnon puolesta.

Pohjoisen Luontokuvaajat ry

PS. Yhdistystä koskevissa asioissa ota yhteys hallituksen jäseniin.

Polku Instagramissa: @pohjoisenluontokuvaajat

Polku Facebookissa: https://fi-fi.facebook.com/polku.net/


Liity jäseneksi

Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille: FI86 4744 3020 0082 53

Saajan nimeksi Pohjoisen Luontokuvaajat ry.

Jäsenmaksu on 30 euroa ja alle 25-vuotiailta 10 euroa / kalenterivuosi.

Kirjoita tilisiirron viestikenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jätä viitenumero tyhjäksi.

Syyskaudelle liittyneiltä jäseniltä jäsenmaksu on loppuvuoden osalta puolet, eli 15 ja 5 euroa.

error: Sisältö on suojattu !!
Unohtunut salasana? Pyydä uusi salasana tästä.

Ei vielä jäsenyyttä?

Jäsenhaku