Pohjoisen Luontokuvaajat ry
15
elo
2022

Makrokurssi 1. päivä

15.08.2022 klo 18:00  - 20:30
Polun syyskausi käynnistyy kaksiosaisella makrokurssilla. Ensimmäinen kerta on teoriaosuutta ja toinen on kuvauspäivä. Kouluttajina kurssilla toimivat polkulaiset Raija ja Pertti Väyrynen Hailuodosta. Raijalla ja Pertillä on pitkä kokemus ja tietotaito makrokuvauksesta ja sen tekniikoista. 

Teoriaosuus pidetään ma 15.8. klo 18 – 20.30 tutussa kokoustilassamme Njetwork Inn, Oulu. Illan luento osuuteen on mahdollista osallistua myös etänä, mutta parhaimman hyödyn kurssista saat tulemalla paikan päälle, koska pääsemme illan aikana tutustumaan livenä makro kalustoon (loittorenkaisiin, palkeisiin, erilaisiin linsseihin, valaisulaitteisiin yms). Ilta on vapaamuotoinen makrokuvauksesta kiinnostuneille tai sitä jo harrastaneille, sisältäen luennon lisäksi myös yhteistä jutustelua makro kuvaamisesta, voit siis myös kysyä neuvoa tai jakaa omia kokemuksia ja onnistumisia.  Kurssin toinen osa työpaja -päivä pidetään la 20.8. klo 10-14.

Osallistumismaksu kurssille on polkulaiselta 5€ sis. teoria-illan kahvin. Toivomme sinun ilmoittautuvan viimeistään 12.8.2022 mennessä Tanja Haussalo p. 0400 547 522 tai tanja.haussalo@gmail.com

Lisätietoa kurssista löytyy tästä.

Tervetuloa kurssille!

Pohjoisen Luontokuvaajat ry /hallitus

Jaa somessa
Facebook
Twitter
LinkedIn
error: Sisältö on suojattu !!
Unohtunut salasana? Pyydä uusi salasana tästä.

Ei vielä jäsenyyttä?

Jäsenhaku